Predstavništvo firme Royal

Firma YUSCO je predstavnik firme ROYAL MAKINE za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske.
ROYAL MAKINE je jedna od vodećih kompanija u sektoru proizvodnje mehaničkih i hidrauličnih distributera betona proizvedenih po najvećim svetskim standardima kvaliteta ali i estetike i ergonomije.

Prvi hibridni električni kamion mikser na svetu

Tehnologija hibridnih električnih vozila (PHEV) pomogla je stotinama hiljada kupaca automobila da smanje potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova, pa su sada na redu kamioni i teretna vozila koja se koriste u građevinarstvu. Shodno tome, nekoliko kineskih kompanija - Efficient Drivetrains, EDI i Shannxi Automotive su se udružile kako bi razvili prvi na svetu kamion mešalicu sa PHEV tehnologijom.

Cifa-Zoomlion vlasnik Ginisovog rekorda za najvišu auto beton pumpu dužine 101m

Oni su oborili prethodni rekord od 86m, koji je držao protivnik Zoomliona u industriji betonskih pumpe, Sany. Pre ove pumpe, Zoomlion je bio nosilac rekorda, sa pumpom od 80m.

Ovaj poduhvat je rezultat saradnje italijanskih i kineskih inženjera i predstavljen je u sedištu Zoomlion-a u industrijskom gradu Changsha, Kina.

Putzmeister America predstavio svoju novu auto beton pumpu 47Z

 

Putzmeister America predstavio svoju novu auto beton pumpu 47Z na sajmu World of concrete u Januaru 2017. Inovativna pumpa će imati novi dizajn za svoju kupolu i kran sa pet ruku za bolje manevrisanje, sa smanjenom ukupnom težinom i dizajnom koji više odgovara korisniku. Restilizovani model je takođe lakši i pristupačniji za servisiranje i nudi niz novih opcija za prilagođena poboljšanja. Kran sa pet delova na novom 47Z obezbeđuje povećanu fleksibilnost i mogućnost dostizanja horizontalne visine od 41,1 m , vertikalne do 46,1 m . Kao dodatna sigurnosna predostrožnost, prekidač za pomeranje krana će vam pomoći da se pumpa u potpunosti sklopi pre vožnje.

Liebherr proslavio prodaju od 90.000 miksera za beton

Liebherr proslavio prodaju od 90.000 miksera za beton montiranih na kamionu Transbetonu, dobavljaču betona i lojalnom kupcu Liebherr-a već skoro 50 godina iz Laupheima u južnoj Nemačkoj.

Uskoro u ponudi kalupi

Asortiman proizvoda će uskoro biti proširen kalupima za testiranje betona renomiranog proizvođača iz Turske.

Firma YUSCO nudi najveći izbor originalnih, OEM i zamenskih rezervnih delova za pumpe za beton i beton miksere najpoznatijih evropskih i svetskih proizvođača.

Takođe smo i predstavnici firme ROYAL MAKINE za zemlje Balkana.

Linkovi

Kontakt

Stevana Nemanje 264, 36300 Novi Pazar, Serbia

+381 63 666563

Prijava na novosti

© 2024 JUSUF LEKPEK PREDUZETNIK YUSCO.