Modern Men's Glass

We are give 25% discount for our happy customer. Please collect it

Flat Men's Sneakers

We are give 60% hot discount for our happy customer

Flat Men's Sneakers

We are give 60% hot discount for our happy customer

Korpa je prazna

Putzmeister America predstavio svoju novu auto beton pumpu 47Z | YUSCO

Putzmeister America predstavio svoju novu auto beton pumpu 47Z

Putzmeister America predstavio svoju novu auto beton pumpu 47Z na sajmu World of concrete u Januaru 2017. Inovativna pumpa će imati novi dizajn za svoju kupolu i kran sa pet ruku za bolje manevrisanje, sa smanjenom ukupnom težinom i dizajnom koji više odgovara korisniku. Restilizovani model je takođe lakši i pristupačniji za servisiranje i nudi niz novih opcija za prilagođena poboljšanja. Kran sa pet delova na novom 47Z obezbeđuje povećanu fleksibilnost i mogućnost dostizanja horizontalne visine od 41,1 m , vertikalne do 46,1 m . Kao dodatna sigurnosna predostrožnost, prekidač za pomeranje krana će vam pomoći da se pumpa u potpunosti sklopi pre vožnje.

Novi dizajn takođe ima i robusniju kupolu sa podkonstrukcijom koja je pričvršćena šrafovima, što omogućava veću fleksibilnost. Životni vek pumpe je produžen dok se smanjuje mogućnost zastoja. Iako je konstrukcija robusnija, bruto težina vozila je smanjena na manje od 32 tone.

47Z uključuje višestruka poboljšanja.

Njegove ručne kontrole su takođe prilagođene boljoj ergonomiji.

47Z takođe poseduje RS 909 koš, koji nudi jači, ali lagan dizajn i obećava veći vek trajanja.

Za dodatnu sigurnost, RS 909 koš sadrži RFID sigurnosni prekidač, sprečavajući ga da radi sa otvorenom rešetkom i uključuje pokretne delove, a istovremeno naprednom senzorskom tehnologijom pokazuje da je efikasan i pouzdan u drugim Putzmeister sistemima.

Ergonic sistem, koji se isporučuje standardno, poseduje bežičnu računarsku tehnologiju i Ergonic Graphic Display sa visokom rezolucijom, ekranom u boji, doprinoseći većoj upotrebljivosti pumpe. Ovaj glavni sistem upravljanja omogućava operateru da podesi parametre koji kontrolišu kran, pumpu i razne druge funkcije, što u krajnjoj liniji povećava upravljivost, performanse i sveobuhvatnu jednostavnost korišćenja mašine.

Sva radna svetla na 47Z su LED za duži vek trajanja i niže troškove rada.

LED osvetljenje osvetljava kran pumpe i njegovu radnu površinu radi poboljšane sigurnosti i kontrole operatera.