Loading...

Liebherr proslavio prodaju od 90.000 miksera za beton | YUSCO

Liebherr proslavio prodaju od 90.000 miksera za beton

Liebherr proslavio prodaju od 90.000 miksera za beton montiranih na kamionu Transbetonu, dobavljaču betona i lojalnom kupcu Liebherr-a već skoro 50 godina iz Laupheima u južnoj Nemačkoj.

90.000. komad, HTM 1004 ZA sa kapacitetom od 10 m³ montiranom na poluprikolici, priključuje se floti od oko dvadeset miksera za beton i različitim betonskim bazama - svime što proizvodi Liebherr.

"U svojoj floti uvijek imam dvije poluprikolice", rekao je Reinhold Brehm, Transbeton MD, "jer povećava našu transportnu sposobnost za velike betonske baze. Ako radno opterećenje nije toliko veliko, mi koristimo šleper sa poluprikolicom za transport betona. Ova fleksibilnost čini moju flotu profitabilnijom. "

Odeljenje za betonske pumpe Liebherr-a nedavno je završilo i najveću individualnu narudžbinu, isporučivši 12 auto beton pumpi 50 M5 XXT sa 50m dugim kranom kupcu Manaseer Group u Jordanu.

Liebherr proizvodi betonsku tehnologiju od 1954. godine a miksere od 1967. godine, a danas ima pet postrojenja: Bad Schussenried i Neu-Ulm, Nemačka; Ksuzhou, Kina; Guaratingueta, Brazil i Raiong, Tajland.