Firma YUSCO je predstavnik firme ROYAL MAKINE za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske. ROYAL MAKINE je jedna od vodećih kompanija u sektoru proizvodnje mehaničkih i hidrauličnih distributera betona proizvedenih po najvećim svetskim standardima kvaliteta ali i estetike i ergonomije.

ROYAL MAKINE koristi najnovije tehnologije proizvodnje u svim fazama projekta, od dizajna proizvoda do same upotrebe. ROYAL MAKINE uspešno se proširila na sve delove sveta i postala firma sa brzo rastućim udelom izvoza. ROYAL MAKINE sa svojim iskusnim radnicima nastavlja da obezbeđuje zadovoljstvo kupaca u stalnoj potrazi za pronalažanjem najboljeg i najekonomičnijeg rešenja.

Firma YUSCO kao predstavnik ROYAL MAKINE za zemlje Balkana pruža usluge prodaje, montaže, servisiranja u garantnom i van garantnog roka, prodaje rezervnih delova kao i rentiranja distributera u skladu sa željama korisnika.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo isporučili dva hidraulična distributera za beton H32+4 koji će biti namontirani na jednom od najreprezentativnijih objekata u Srbiji u ulici Kneza Miloša u Beogradu.